YAŞAR MAKİNA Company

Η YAŞAR MAKİNE, η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τομέα της μεταποίησης το 1969 υιοθετώντας την πολιτική επιχειρηματικών υπηρεσιών ως αποστολή της, δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας ορυζώματος και ρυζιού, μηχανών επεξεργασίας φουντουκιού, εξοπλισμού επί οχήματος, χειρισμού σιτηρών, μηχανών ξήρανσης σιτηρών , parboiler, συστήματα λέβητα και μηχανήματα διαχωρισμού χρωμάτων.

Η YAŞAR MAKİNA, η οποία προσφέρει κάθε είδους λύσεις στους πελάτες της σε επιχειρηματικά θέματα, είναι σήμερα σε θέση να προμηθεύει προϊόντα σε περίπου 2.000 πελάτες σε περισσότερες από 75 χώρες του κόσμου, ιδιαίτερα στην Ασία, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική. ηπείρους και αφρικανικές χώρες.

Η YAŞAR MAKİNA, η οποία διαθέτει το δικαίωμα σήμανσης CE, πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας ISO 9001-2008 και πιστοποιητικό GHOST-R για όλα τα μηχανήματα που παράγονται από την TSE, προσφέρει λύσεις στους πελάτες της σε κάθε επίπεδο δραστηριότητας που απαιτείται.

Η YAŞAR MAKİNA έχει δημιουργήσει τυποποίηση για κάθε προϊόν που παράγεται στη γραμμή παραγωγής και το πλαίσιο, οι δομές αμαξώματος και οι διαδικασίες επεξεργασίας των μηχανών στη γραμμή παραγωγής παράγονται εξ ολοκλήρου σε ηλεκτρονικά μηχανήματα.